Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Σήμερα στις 14:30 ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΠΟΚ και ΑΙΟΛΟ, στο στάδιο Καρπενησίου

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς αναζητεί κάτοχο. Σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 14.30 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ΑΠΟΚ και ΑΙΟΛΟΣ θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του 28ου Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας

 kipeloeps13123

Το Βελούχι, πληγωμένο από τις συνεχόμενες ήττες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τον μαθηματικό, πλέον, υποβιβασμό του, θα προσπαθήσει να βρει «γιατρειά» (και τη χαμένη του υπερηφάνεια) μέσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στον αντίποδα, ο Αίολος Προφ. Ηλία κατεβαίνει στον τελικό ως αουτσάιντερ ωστόσο είναι δεδομένο πως άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θα αγωνιστούν για να αναδειχθούν κυπελλούχοι -αν και πρωταρχικός στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι δύο προπονητές, Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ) και Δημήτρης Τσιγαρίδας (Αίολος) καταστρώνουν τα σχέδια τους ενόψει του τελικού χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Για τους «τζιαλομπλού» δεν θα παίξει ο Ν. Νικολάου (τιμωρημένος).

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Κουρλός, με βοηθούς τους: Σπύρο Μπύρο και Μίλτο Ελ Ταχάν.

 

Στον 4ο όμιλο

Να σημειωθεί ότι ο κυπελλούχος Ευρυτανίας θα προχωρήσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας για τη σεζόν 2017/2018, που ξεκινά στις 11 Απριλίου 2018.  Οι ομάδες διαχωρίζονται σε 8 Ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Ο κυπελλούχος του νομού μας θα βρεθεί στον 4ο όμιλο, εκεί όπου θα βρίσκονται οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ: Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Κάθε όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές. Οι αγώνες στους ομίλους της διοργάνωσης μέχρι τους προημιτελικούς θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση, κατά την οποία, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος.

Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019, εφόσον δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας ΕΠΣ.