Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ev media-logo

Δημοτικός Κινηματογράφος. Οι νέες ταινίες του Μαρτίου. Το Σαββατοκύριακο (3-4/3) θα προβληθεί το ελληνικό «Μπάτσελορ 2»

Συνολικά πέντε (5 ) νέες ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου Καρπενησίου για τον μήνα Μάρτιο.

the-bachelor-II-movie

 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Μαρτίου, στις 20.00 το βράδυ, θα προβληθεί η ελληνικής παραγωγής ταινία «Μπάτσελορ 2» (111’), με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νίκο Βουρλιώτη, Θανάση Βισκαδουράκη κ.α.

Στην υπόθεση διαβάζουμε: «Ενας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μια νέα ευκαιρία για bachelor-party προκύπτει και φυσικά οι ήρωές μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν κρητικές βεντέτες, αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor-party».

Το Σάββατο 10 και Κυριακή 11/3 θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Άνθρωπος των σπηλαίων», το Σάββατο 17 και Κυριακή 18/3 η ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση», στις 24-25/3 η ταινία κινουμένων σχεδίων «Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα», και το Σάββατο 31/3 και Κυριακή 1/4 το φιλμ δράσης «Death Wish».

Οι προβολές γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο. Η γενική είσοδος κοστίζει 6 ευρώ, 4 ευρώ καταβάλλουν άνεργοι-φοιτητές-μαθητές (δωρεάν για μέλη συλλόγου ΑΜΕΑ).