Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δ. Καρπενησίου. Μέχρι 15 Ιουνίου η κατάθεση δικαιολογητικών από τους δικαιούχους

Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Καρπενησίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην περιοχή Α’ Εργατικών Κατοικιών (άνωθεν Πυροσβεστικής ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.koinoniko-pantopoleio11

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι, πέραν της αίτησης ενδιαφέροντος, είναι:

>> φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, λογαριασμό ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικό Εφορίας ή Υπεύθυνη Δήλωση περί μη υποχρεωτικής υποβολής φορολογικής δήλωσης, έντυπο Ε9 και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δύναται να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα). Επίσης, δεκτά γίνονται (εφόσον υπάρχουν) κάρτα ανεργίας, γνωμάτευση Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) ή Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για ποσοστό αναπηρίας, συμβόλαιο ενοικιοστασίου, καθώς επίσης και οποιοδήποτε δικαιολογητικό κριθεί ότι ενισχύει τη διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένης άποψης για τη δομή της οικογένειας και τις συνθήκες διαβίωσής της (οφειλές στεγαστικών δανείων, βεβαιώσεις σπουδών τέκνων, κ.α.)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, στο τηλέφωνο 22373-52222 (Κωνσταντίνος Κωστόπουλος), όπως και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλ. 22370-23235 (Θεοδώρα Βαρέλη).