Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ). Τους “τρέλανε” ο Μπακογιάννης, σήμερα στο αεροδρόμιο. Σερβίριζε ο ίδιος τοπικά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια εκδήλωσης για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας.

Έκπληκτοι οι ταξιδιώτες του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος είδαν μπροστά τους τον περιφερειάρχη κ Κώστα Μπακογιάννη με δίσκο σερβιρίσματος στα χέρια, να τους προσφέρει τοπικά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια εκδήλωσης για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

bakoservis1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Από Περιφερειάρχης, ξεναγός και σερβιτόρος!!! Ραντεβού σήμερα στο αεροδρόμιο με χιλιάδες ταξιδιώτες τους οποίους μυήσαμε στις εικόνες, τις γεύσεις, την παράδοση και τον πολιτισμό της Στερεάς Ελλάδας. Είχαμε κρασί, είχαμε μεζέ, είχαμε χορούς, είχαμε και Σκαλκώτα.”, εγραψε στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του event "Fly me to the Moon", που για έκτη συνεχή χρονιά, εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “ταξιδεύοντάς” το σε όλη την… Ελλάδα. Αυτή τη φορά μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο ομορφιά απ΄τους τόπους της Στερεάς Ελλάδας, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Η Περιφέρεια κάλεσε σήμερα Παρασκευή 6/7/2018, ξένους και Έλληνες, επιβάτες και επισκέπτες, να ανακαλύψουν τους κρυμμένους θησαυρούς του τόπου μας και να ακούσουν υπέροχη μουσική σε ένα αφιέρωμα στον διακεκριμένο Έλληνα συνθέτη Νίκο Σκαλκώτα, να μάθουν παραδοσιακούς χορούς και να δοκιμάσουν υπέροχα τοπικά εδέσματα.