Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

ev media-logo

Απολογισμός έργου - Ο Κώστας Μπακογιάννης, συνεχίζει την περιοδεία του στα χωριά της Ευρυτανίας - Πέμπτη και Παρασκευή στα Άγραφα - Ολόκληρο το πρόγραμμα

Την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, ξεκίνησε το πρόγραμμα λαϊκών συνελεύσεων που πραγματοποιει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους, στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών δήμων της Ευρυτανίας. Το πρόγραμμα των λαϊκών συνελεύσεων ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή.bako-peri1

Στο Κερασοχώρι Αγράφων


Καταρχάς είχε ανακοινωθεί πρόγραμμα επισκέψεων και για την Τετάρτη αλλά τα σχέδια άλλαξαν. Όπως ενημέρωσε εκτάκτως το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιού, το πρόγραμμα των λαϊκών συνελεύσεων άλλαξε ελαφρώς “... εξαιτίας εμβόλιμης συνεδρίασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου την Τετάρτη 01/08/2018 στην Αθήνα για την προστασία και ανάδειξη του μνημείου του Αγίου Λεωνίδη στο Κλαυσί, και της ανάγκης παρουσίας του περιφερειάρχη στην εν λόγω συνεδρίαση”. 

Έτσι, την Τρίτη 31/7/2018, ο Κώστας Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα χωριά Προυσός, έδρα του πρώην δήμου Προυσού, Μεγάλο Χωριό, έδρα του πρώην δήμου Ποταμιάς, το Κρίκελλο, έδρα του πρώην δήμου Δομνίστας και τη Φουρνά, έδρα του πρώην δήμου Φουρνάς.

Στις λαϊκές συνελεύσεις του δήμου Καρπενησίου, συμμετέχει επίσης ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης όπως και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του διευρυμένου δήμου Καρπενησίου. 

Σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου έκλείσε την περιοδεία του στον δήμο Καρπενησίου (και συνεχίζει στον δήμο Αγράφων) με τη λαϊκή συνέλευση που έγινε στις 10 το πρωί στην Αγία Τριάδα, έδρα του πρώην δήμου Κτημενίων.

bako-peri2

Το πρόγραμμα στα Άγραφα

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το υπόλοιπο πρόγραμμα των λαϊκών συνελεύσεων στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών δήμων διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 02/08/2018. 13:00 Κερασοχώρι Πλατεία, 18:00 Γρανίτσα Πλατεία, 20:00 Ραπτόπουλο Πλατεία.

Παρασκευή  03/08/2018. 10:30 Άγραφα Πλατεία, 14:00 Δυτική Φραγκίστα Πλατεία. 

bako-peri3

Απολογισμός έργου

Όπως έγραψαν τα «Ευρυτανικά Νέα», το πρόγραμμα των λαϊκών συνελεύσεων ο Κώστας Μπακογιάννης το ξεκίνησε από την Ευρυτανία. Στις λαϊκές αυτές συνελεύσεις ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιεί έναν  απολογισμό έργου όλων αυτών των χρόνων που διαχειρίζεται τις τύχες αρχικά του δήμου Καρπενησίου και στη συνέχεια της Στερεάς Ελλάδας. Ο περιφερειάρχης, θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των λαϊκών συνελεύσεων σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και θα επισκεφθεί κάθε έναν δήμο της περιφέρειας με τους τοπικούς του συνεργάτες.