Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ) Χριστούγεννα στο Καρπενήσι! Παρά τη βροχή, τα δέντρα άναψαν στην πλατεία - Τη Δευτέρα η συναυλία Μαρτάκη

Παρά το ότι ο καιρός έπαιξε… άσχημο παιχνίδι στα σχέδια των διοργανωτών (του Δήμου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ), το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε κανονικά, το βράδυ της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με την προγραμματισμένη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη, που λόγω βροχής αναβλήθηκε και έγινε τελικά τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.dentra-anamma-2018-19-0

Το σύνθημα για το άναμμα των δέντρων, δεξιά και αριστερά του μνημείου του Μ. Μπότσαρη, έδωσαν μαζί ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης και ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, λίγο μετά τις 19.30 απόψε. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, το δέντρο δεν στήθηκε στο μέσον της πλατείας καθώς εκεί αναμένεται να εγκατασταθεί (την Τετάρτη 12/12) Καρουζέλ για παιδιά.

Όπως κάθε χρόνο, στην πλατεία λειτούργησαν μπαζάρ με χειροποίητα είδη από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» και χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά κ.α. από μαθητές, ενώ έχουν μισθωθεί προς εκμετάλλευση και ξύλινα σπιτάκια σε ιδιώτες.

Δείτε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Καρπενήσι:

ΒΙΝΤΕΟ