Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος του Αλέξανδρου. Νέα δεδομένα για τον απροσδόκητο χαμό του 22χρονου που τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του στη Λάρισα

Ο νεαρος Αλέξανδρος, Άλεξ τον φώναζαν οι φίλοι του, σπούδαζε στη Λάρισα και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, εργαζόταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.alex-tsialtas

Την Παρασκευή (4/1/2019) το πρωί, μετά από επίμονες κλήσεις στο κινητό του, μία φίλη και συνάδελφός του -καθώς δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία του- ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κρεβάτι του.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/1/2019 ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σορός του άτυχου νέου εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία από θερμαντικό σώμα (σόμπα). 

Έτσι φαίνεται ότι θα ξεκινήσει ένα νέος κύκλος ερευνών που θα συντονιστεί από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να διερευνηθεί πώς διοχετεύτηκε στο σώμα του Αλεξ τέτοια ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση που θα διεξαχθεί -όπως όλα δείχνουν- τη Δευτέρα 7/1/2019, θα δείξει τα αίτια του θανάτου του.

Το ταλέντο του ήταν ο χορός γι’ αυτό τον Οκτώβριο του 2018, είχε λάβει μέρος στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες. Μάλιστα τα Ευρυτανικά Νέα, είχαν αναφερθεί στην παρουσία του στο τηλεπαιχνίδι. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο νεαρός καρπενησιώτης ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και μέλος της Φιλαρμονικής του δήμου Καρπενησίου.

Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, γεμάτο όρεξη για ζωή, αγαπητό από όλους. Οι φίλοι του και όσοι τον γνώριζαν μιλάνε για έναν Άγγελο.

alex-1

alex-0