Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Στον Άγιο Νικόλαο έκοψαν πίτα οι πεζοπόροι του Π.Φ.Σ. Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι από 40 άνθρωποι, μέλη και φίλοι του Πεζοπορικού Φυσιοδιφικού Συλλόγου Καρπενησίου, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε την Κυριακή (27/1) σε ξενώνα στο χωριό Άγιος Νικόλαος.1-1

Εκεί, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις του συλλόγου (άνοιξη-καλοκαίρι), που θα έχουν στο επίκεντρο -κυρίως- την Ευρυτανία και διαδρομές στη γεμάτη ομορφιές φύση της.

Αναφορά έγινε και στον εκλιπόντα Στέφανο Κουζώφ, ιδρυτικό και ενεργό μέλος του ΠΦΣΚ, έμπειρος ορειβάτης, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες. Μάλιστα, το φλουρί της πίτας κέρδισε η σύζυγός του, Ηώ, που έλαβε ως δώρο πεζοπορικό/ορειβατικό εξοπλισμό.

«Την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας για το 2019! Μετά από αρκετό καιρό μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, να ευχηθούμε ο ένας τον άλλο και να συζητήσουμε τα του συλλόγου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φλουρί της πίτας έτυχε στην Ηώ Κουζώφ. Κάποια τέτοια μικρά πράγματα στη ζωή καμιά φορά σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο…. Εν αναμονή του προγράμματος για το 2019», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος.

2-2

3-3

4-4

5-5