Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Καρπενήσι. Συναυλία στις 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο των «Γιορτών Δάσους 2019»

Η κεντρική συναυλία του καλοκαιριού, στο πλαίσιο των «Γιορτών Δάσους 2019», θα φέρει στο Καρπενήσι τον γνωστό τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο, που θα εμφανιστεί στο ανακαινισθέν Αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης, την Τετάρτη 31 Ιουλίου (ώρα 21.30). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τελευταία φορά που ο Χ. Θηβαίος είχε τραγουδήσει στο Καρπενήσι ήταν το 2014, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εν Όρεσι (ΦΩΤΟ).thivaios-enoresi1

Η μουσική παράσταση έχει τίτλο «Βόλτα Στα Εξάρχεια» και θα είναι μια αναδρομή σε τραγούδια καλλιτεχνών όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, η Αρλέτα, η Κατερίνα Γώγου. «Το αποτύπωμά τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια 'Βόλτα στα Εξάρχεια', τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων», διαβάζουμε σχετικά.

Στο πρόγραμμα ο Θηβαίος συμπεριλαμβάνει επίσης όσα τραγούδια του έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια:  Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο κ.α. Μαζί του θα είναι ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.