Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Νέα πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΑΔΗΚ του δήμου Καρπενησίου ορίστηκε η Εύη Κονιαβίτη, που αντικαθιστά τη Σοφία Ζαλοκώστα

Αλλαγή συντελέστηκε στη θέση της προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ του δήμου Καρπενησίου, με τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη να αναθέτει καθήκοντα προέδρου στην τέως αντιδήμαρχο κα Ευδοξία (Εύη) Κονιαβίτη, που αντικαθιστά τη μέχρι πρότινος πρόεδρο, κα Σοφία Ζαλοκώστα (ανέλαβε θέση αντιδημάρχου).koniaviti-eui-zalokosta-sofia

 Aριστερά η νέα πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Εύη Κονιαβίτη και δεξιά η απερχόμενη κα Σοφία Ζαλοκώστα

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ θα οριστούν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος ανέθεσε στην κα Κονιαβίτη τα καθήκοντα της προέδρου της ΕΚΕΠΠΑΔΗΚ, θέση την οποία κατείχε και παλαιότερα επί δημαρχίας Μπακογιάννη, καθώς από το 2011 διετέλεσε Πρόεδρος της τότε Ενιαίας Επιχείρησης Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Καρπενησίου -που αργότερα μετεξελίχθηκε στη σημερινή ΕΚΕΠΠΑΔΗΚ.

Η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, αναλαμβάνει πολιτιστικές δραστηριότητες του δήμου, το πρόγραμμα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ενώ υλοποιεί σε Άγραφα και Καρπενήσι το πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ".

Στο 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ συμμετέχουν δύο δημοτικοί σύμβουλοι από την πλειοψηφία, ένα μέλος από την μειοψηφία, ένα μέλος εκπροσωπεί κοινωνικό φορέα και πέντε (5) μέλη προερχόμενα από πολίτες "...με πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης". Η θητεία του νέου ΔΣ είναι όση και η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή 4 χρόνια.