Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Χριστούγεννα στο Καρπενήσι! Ελάτε μια βόλτα μαζί μας στο γιορτινό και στολισμένο κέντρο της πόλης

Εντατικά εργάστηκαν τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία του δήμου Καρπενησίου ώστε να ολοκληρωθεί ο φωτεινός διάκοσμος στο κέντρο της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.1

Έστω και χωρίς… χιόνι (τουλάχιστον προς το παρόν), το Καρπενήσι, εορταστικό και λαμπερό, ετοιμάζεται να υποδεχθεί επισκέπτες και εκδρομείς, με το πρώτο «κύμα» αφίξεων να αναμένεται στις αρχές της νέας εβδομάδας. Και φέτος, η ευρυτανική πρωτεύουσα και τα πέριξ θα αποτελέσουν εκ των πλέον δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

BINTEO

Στην κεντρική πλατεία δεσπόζουν τα δύο ψηλά φυσικά δέντρα που στόλισε ο δήμος Καρπενησίου (τα ονόμασε «Ελπίδα» και «Αγάπη»), ενώ σε όλο το μήκος της oδ. Ζηνοπούλου (και κυρίως μετά τον Ι.Ν. Παναγίας) τα λαμπιόνια είναι πολλά και ενισχύουν την εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ δεν λείπουν οι διακοσμητικές "πινελιές" σε διάφορες γωνιές του κέντρου.

Παράλληλα, ο δήμος και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ έχουν ετοιμάσει αρκετές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, στο πλαίσιο των Γιορτών Χειμώνα (δείτε εδώ το πρόγραμμα).

>> Τα Ευρυτανικά Νέα σας παρουσιάζουν πλάνα από το χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κέντρο του Καρπενησίου, που σας περιμένει να το επισκεφθείτε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2

1

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14