Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας - Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) διεκόπη η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Τα σοβαρά προβλήματα αποκαταστάθηκαν και η εθνική οδός άνοιξε ξανά λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ.

ethniki-odos-xioni11

Δεκάδες λεωφορεία του ΚΤΕΛ που κατευθύνονταν προς την Αθήνα βρίσκονται -με εντολή των αρχών- ακινητοποιημένα εδώ και ώρες στον σταθμό του ΚΤΕΛ ν. Φθιώτιδας, στην πόλη της Λαμίας.

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν οι ταξιδιώτες του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας, που δεν έφθασαν… ποτέ στην Αθήνα. Το πρωινό (09.00) δρομολόγιο Καρπενήσι - Αθήνα, με 30 επιβάτες, σταμάτησε στη Λαμία και δεν συνέχισε, ενώ δεδομένο θεωρείται πως δεν θα φθάσει στον προορισμό του ούτε το απογευματινό (16.30) δρομολόγιο· στο λεωφορείο επιβαίνουν 40 άτομα, εκ των οποίων τα 28 για Αθήνα. Δεν εκτελέστηκε το απογευματινό (17.15) δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας από την Αθήνα προς το Καρπενήσι, στο οποίο είχαν κλείσει εισιτήριο 20 άτομα.

(UPD) Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας επιβίβασε το βράδυ της Δευτέρας (30/12) περίπου 50 άτομα (από τα δύο δρομολόγια της ημέρας) και ξεκίνησε για την Αθήνα μέσω… Πάτρας.

 Επί της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία, ενώ την ίδια στιγμή, τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην περιοχή του Μαρτίνου και της Υλίκης. Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Με εντολή της Τροχαίας πραγματοποιούνται οι εξής εκτροπές κυκλοφορίας:

α) Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Λαμία: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Αθήνα, β) Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Θήβας, ρεύμα προς Αθήνα: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Λαμία