Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Ένα μεγάλο, παραδοσιακό γλέντι στήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία του τόπου μας, με 40χρονη ιστορία πλέον, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες, σε γνωστό ξενοδοχείο, τον ετήσιο χορό του και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.5

Σε ατμόσφαιρα ζεστή, άκρως "οικογενειακή", δεκάδες άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, μέλη και φίλοι του συλλόγου, συμμετείχαν στη βραδιά, που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο, παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι αργά. Το κέφι φρόντισε να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα η εξαιρετική ζωντανή ορχήστρα (κλαρίνο-γκάιντα: Νίκος Μούτσελος, τραγούδι-κρουστά: Βασίλης Σαραντινός, Σάκης Χατζηανδρέας: βιολί-τρομπέτα, Αντώνης Βούλγαρης: λαούτο).

Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με χορούς από διάφορες περιοχές, από τα τμήματα του Γυμνασίου και Λυκείου του συλλόγου, με τους κυκλωτικούς χορούς να διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Να ευχαριστήσουμε όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος, μετά από 40 χρόνια, παραμένει ιδέα πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις! Επίσης και όλους όσους ήρθαν εκεί αλλά λόγω της πληρότητας δεν μπόρεσαν να διασκεδάσουν μαζί μας! Δέσμευση μας για τα επόμενα!», αναφέρουν για την εκδήλωση οι άνθρωποι του Πολιτιστικού.

Kατά τη διάρκεια της βραδιάς κληρώθηκαν πλούσια δώρα, ενώ πέντε ηλεκτρονικές συνδρομές, αξίας 200 ευρώ, προσέφεραν τα Ευρυτανικά Νέα.

2

2

2

2