Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Ζωντανά στο ραδιόφωνο οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, με δαπάνη 5.000 ευρώ

mikrophono11

Την ανάγκη για ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου για το έτος 2020, διαπίστωσε η δημοτική αρχή του δήμου Καρπενησίου και με απόφαση του δημάρχου κ. Νίκου Σουλιώτη, προχωρά στη δέσμευση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, για την ανάθεση της υπηρεσίας σε τοπικό ραδιόφωνο.

«Εγκρίνουμε τη δαπάνη, δεσμεύουμε και διαθέτουμε πίστωση ύψους 4.960 ευρώ (...) για τη ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου για το έτος 2020», αναφέρεται στην απόφαση.

Να θυμίσουμε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Καρπενησίου μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις. Αυτό γινόταν και παλιότερα αλλά με τα χρόνια της κρίσης αυτές οι ζωντανές μεταδόσεις «κόπηκαν». Τώρα επανέρχονται.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Καρπενησίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω κάμερας που είναι εγκατεστημένη στην αίθουσα. Ελπίζουμε τώρα, επειδή  και το κόστος είναι υψηλό, να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα μηχανήματα για καθαρό ήχο και η μετάδοση να μη γίνεται με... αναμετάδοση μέσω internet, με την κάκιστη σημερινή της απόδοση, που είναι δώρο άδωρον για τον δημότη.