Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Επιτυχημένη εισπρακτικά η επανέναρξη του Δημοτικού Κινηματογράφου Καρπενησίου. Πόσα εισιτήρια κόπηκαν

Το σινεφίλ κοινό του Καρπενησίου «αγκάλιασε» την επανεκκίνηση του Δημοτικού Κινηματογράφου, από τα μέσα Φεβρουαρίου 2020. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, στις δύο πρώτες ταινίες («Για Πάντα» το Σαββατοκύριακο 15-16/2 και «Ευτυχία» στις 22-23/2), σε συνολικά τέσσερις προβολές, κόπηκαν 841 εισιτήρια. Το αμφιθέατρο του Συνεδριακό ήταν κατάμεστο την Κυριακή 23/2 για το φιλμ που πραγματεύεται τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.kinimatografos-eutyxia1

Η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ εισέπραξε 4.480 ευρώ τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα, ενώ δαπάνησε για την ενοικίαση των ταινιών 2.356 ευρώ. Λόγω Αποκρεών, το Σαββατοκύριακο 29/2-1/3 δεν προβλήθηκε ταινία.

Έρχεται το Frozen II

Έπειτα, λοιπόν, από το μικρό διάλειμμα λόγω του τριημέρου της Αποκριάς, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχτεί, αυτή τη φορά, τους μικρούς σινεφίλ της πόλης (ή και όχι μόνο). Πιο ειδικά, το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου 2020 θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen II» (Ψυχρά κι Ανάποδα II) στις 6.00 το απόγευμα.

Υπόθεση: «Η Έλσα και η Άννα θα χρειαστεί να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός παρελθόντος που μοιάζει να απειλεί το μέλλον. Κάποιες φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με την αλήθεια»Για την ενοικίαση της ταινίας, η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ δαπάνησε το ποσό των 800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020