Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Παραχώρηση, για ένα μήνα, δυο οχημάτων στους δήμους Καρπενησιού και Αγράφων από την Toyota Ελλάς, λόγω της πανδημίας

Ο Δήμος Καρπενησίου την Τρίτη 31 Μαρτίου, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ, παρέλαβε από ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Αντίστοιχα ο Δήμος Αγράφων παρέλαβε ένα αυτοκινήτου τύπου RAV4. 

 touota-ix-paraxorisi-agrafa

Ο δήμος Καρπενησιού αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε: “Όπως αποφασίστηκε σε συμβούλιο της ΚΕΔΕ παραχωρήθηκαν οχήματα στους Δήμους για το χρονικό διάστημα ενός μήνα και με την προοπτική παράτασής του, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινωνικό πρόγραμμα στήριξης των ευπαθών ομάδων από τον COVID 19. 

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρο της Δημήτρη Παπαστεργίου για την πρωτοβουλία και την ευγενική παραχώρηση ενός οχήματος (ΤΟΥΟΤΑ AURIS) στον Δήμο μας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών μας, όπως προκύπτουν από την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε”. 

Αντίστοιχα ο δήμος Αγράφων αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: “Ευχαριστούμε για την παραχώρηση ενός αυτοκινήτου τύπου RAV4  στο Δήμο Αγράφων. Η διάθεση του οχήματος  έγινε μετά από τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Εσωτερικών με την ΤΟΥΟΤΑ. Ισχύει ,αρχικά ,για όλο τον μήνα Απρίλιο και για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19”.