Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Καρπενήσι: Ψυχολόγος στο κέντρο «Αλκυόνη». Δωρεάν ατομικά ραντεβού κάθε Δευτέρα - Ξεκινούν οι «Ομάδες Γονέων»

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και κάθε Δευτέρα, στο Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη», θα υπάρχει ψυχολόγος, η οποία θα δέχεται ατομικά ραντεβού. alkioni-pinakida1

Στο Κέντρο μπορεί να απευθυνθεί κάθε ενήλικας πολίτης για οποιοδήποτε θέμα ψυχοκοινωνικής υγείας που τον απασχολεί και οι υπηρεσίες θα είναι συμβουλευτικές και δωρεάν.

Για ατομικό ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 22370-22904.

Ομάδες γονέων

Παράλληλα, το Κέντρο πραγματοποιεί «Ομάδες Γονέων» παιδιών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας 12-18 ετών. Οι συναντήσεις θα είναι δωρεάν και θα υλοποιούνται στο Κέντρο Πρόληψης Αλκυόνη (οδός Αγγέλων 1, έναντι Συνεδριακού Κέντρου) από την ψυχολόγο Παυλέτση - Στεφανή Αλεξάνδρα.

Πιο ειδικά, αναμένεται να πραγματοποιηθούν 8 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, οι οποίες «έρχονται να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας για να μοιραστούμε αγωνίες, να πάρουμε στήριξη ο ένας από τον άλλο, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονέα, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας κ.α.», όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα του Κέντρου.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου, και ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τη σχετική αίτηση (είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Κέντρου www.alkyoni.gr) στο γραφείο του Κέντρου Πρόληψης ή να την αποστείλουν με fax στο 22370-22907 ή με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Τέλος, τονίζεται πως «η διεξαγωγή των ομάδων θα πραγματοποιηθεί με όλους τους κανόνες και τα μέσα ασφαλείας που επιτάσσουν οι νέες συνθήκες».