Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Οι Κρικελλιώτες συγκεντρώνουν χρήματα για την αναβάθμιση των υποδομών στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού

Η «ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται πως βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο Κρίκελλο, του δήμου Καρπενησίου. Παρότι διανύουμε καιρούς δύσκολους, οι Κρικελλιώτες ανέλαβαν πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των υποδομών και τη γενική βελτίωση της εικόνας του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο του χωριού.krikello-gipedo-basket2

Έχουν ξεκινήσει τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να φέρουν εις πέρας το -φιλόδοξο, αν μη τι άλλο- εγχείρημα και να παραδώσουν έναν ολοκαίνουριο, σύγχρονων προδιαγραφών χώρο στη νεολαία (και όχι μόνο) του Κρικέλλου, με σκοπό τη διεξαγωγή αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων δράσεων.

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι αξιόλογη και μάλιστα, στο γήπεδο ήδη μπήκε μηχάνημα ώστε να καθαρίσει τον χώρο και τον επόμενο μήνα να "πέσει" η άσφαλτος· ο πρώτος στόχος των 4.500 ευρώ έχει ήδη επιτευχθεί, ανακοίνωσαν οι Κρικελλιώτες.

Το γήπεδο, έχοντας φιλοξενήσει στο παρελθόν ακόμα και τουρνουά μπάσκετ (3Χ3), αποτελεί, αναφέρουν οι άνθρωποι του χωριού, χώρο άθλησης και διασκέδασης των ντόπιων, αλλά και των επισκεπτών, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Ωστόσο, ορισμένες ελλείψεις και φθορές στις υποδομές του γηπέδου, υποβαθμίζουν την εικόνα του και αυξάνουν τις πιθανότητες τραυματισμού των αθλούμενων.

Για το εγχείρημα έχει ανοιχτεί και λογαριασμός τραπέζης (Alpha bank: αρ. λογ. 655-002101-122629, ΙΒΑΝ: GR57 0140 6550 6550 0210 1122 629, με όνομα δικαιούχου «Αθλητικός Κεραυνός»), που θα παραμείνει ενεργός έως τις 9 Ιουνίου.