Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δήμος Καρπενησίου: Προσλαμβάνει ένα άτομο ΥΕ Καθαριστριών για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ, που επαναλειτουργεί από την 1η Ιουνίου

Η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, κα Ευδοξία Κονιαβίτη, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, για διάστημα δύο (2) μηνών, ενός ατόμου ειδικότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) Καθαριστριών Εσωτερικών Χώρων.kdap-paidia-paixnidi11

Στα απαραίτητα δικαιολογητικά συμπεριλαμβάνονται: 1. Αίτηση (θα τη βρείτε παρακάτω), 2. Φωτοαντίγραφο Α.Δ.Τ., 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, 4. Πιστοποιητικό Μόνιμης Κατοικίας, 5. Υπεύθυνη Δήλωση ότι α) δεν έχει κώλυμα διορισμού σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα β) ότι το προηγούμενο 12μηνο δεν απασχολήθηκε με δίμηνη σύμβαση με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07 και γ) έχει μεσολαβήσει κενό χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών από τη λήξη τυχόν προηγούμενης σύμβασης με την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών, ενώ προτάσσονται στη σειρά κατάταξης οι μόνιμοι κάτοικοι του ν. Ευρυτανίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, στο Συνεδριακό Κέντρο, μέχρι και την Τρίτη 2 Ιουνίου και κατά τις ώρες 08:00 με 14:00.

Ανοίγουν ξανά τα ΚΔΑΠ

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 ανοίγουν ξανά τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), των οποίων η λειτουργία είχε ανασταλεί, για την αποφυγή της διασποράς της μετάδοσης του κορονοϊού.

Με εγκύκλιο της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της 28ης Μαΐου 2020, περιγράφονται οι προϋποθέσεις λειτουργίας των δομών αυτών, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των παιδιών και του προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, οι προδιαγραφές που ορίζονται και οι οποίες συντάχθηκαν κατόπιν σειράς συνεδριάσεων με την ειδική επιτροπή λοιμωξιολόγων, εστιάζουν μεταξύ άλλων σε θέματα που αφορούν στην τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής και αποστάσεων (1,5 μέτρου μεταξύ των παιδιών), την προσέλευση και τη μεταφορά των παιδιών, τον επιμερισμό τους σε μικρές ομάδες ανά τμήμα και τη χρήση εξοπλισμού και παιχνιδιών.

Τέλος, η εγκύκλιος περιλαμβάνει πρωτόκολλο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, για την αποφυγή της αναστολής λειτουργίας δομών.