Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Βουτιές 5 αστέρων στην μεγαλύτερη πισίνα της Ευρυτανίας, στο Hotel Club Montana

Με σημαντικές μειώσεις τιμών που αγγίζουν και το -30%, το κορυφαίο Ξενοδοχείο στο Καρπενήσι προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες διαθέτοντας προς χρήση στο κοινό την μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρυτανία.

montana pisina

Η πισίνα είναι διαθέσιμη μόλις με 5 ευρώ από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 9.00 το βράδυ και είναι δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 3 ετών

Η πισίνα εμβαδού πάνω από 180 τετραγωνικών και βάθους, στο μεγαλύτερο σημείο της, περίπου στα 1,80 μ., καλύπτει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Στην μέση της πισίνας υπάρχει ένα μικρό γεφυράκι που προσφέρει ένα ξεχωριστό σημείο για βουτιές. Στην μια άκρη βρίσκεται ένας ειδικά διαμορφωμένος ξεχωριστός χώρος για μικρά παιδιά.

Το νερό χλωριώνεται και καθαρίζεται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει ο νόμος περί κολυμβητικών δεξαμενών (ΦΕΚ 87/Β/24-1-73 με όλες τις νεότερες τροποποιήσεις του). Υπεύθυνος της πισίνας και ναυαγοσώστης, όπως προβλέπεται είναι ο κ. Γιώργος Νικολάου.

Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, περίπου, στους πρόποδες του Βελουχίου με θέα την Ποταμιά Ευρυτανίας. Πιθανόν μια από τις ελάχιστες πισίνες που βρίσκονται σε τέτοιο υψόμετρο. Παρέχει απόλυτη φυσική δροσιά, ειδικά τώρα που επικρατεί καύσωνας στην Ελλάδα, ενώ ο περιβάλλον χώρος είναι περιφραγμένος με διαφανές προστατευτικά.

"Με μειωμένες από πέρυσι τιμές στην πισίνα που αγγίζουν το 30%, το 5στερο Hotel Club Montana στο Καρπενήσι, προσφέρει την μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στην Ευρυτανία στο ευρύ κοινό της πόλης, και όχι μόνο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σέρβις" μας εξηγεί ο Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Θεολόγου Αντρέας.

Η τιμή του καφέ είναι μόλις 3 ευρώ, όπως επίσης και της “μικρής” μπύρας. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, το φημισμένο εστιατόριο του Ξενοδοχείου Μοντάνα.

Πάρτι και εκδηλώσεις
Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ξενοδοχείου, ο χώρος διατίθεται για κάθε κοινωνική εκδήλωση. Όπως μας εξηγεί, οι υπηρεσίες που παρέχει το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με την νέα τιμολογιακή πολιτική του, το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις κ.λπ. μέχρι και την διεξαγωγή παιδικών -και όχι μόνο- πάρτι γενεθλίων.

Μάλιστα, το ξενοδοχείο πολύ συχνά διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες. Όπως στην εκδήλωση -αποχαιρετιστήριο πάρτι- που διοργανώθηκε τη Δευτέρα προς τιμή της Εθνική ομάδας Πινκ-Πογκ και του Αστέρα Τρίπολης που ολοκλήρωσαν την περίοδο της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι και διέμειναν στο ξενοδοχείο.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία, μπορείται να επικοινωνείτε με το 22370-80401.


Που αλλού λειτουργούν πισίνες 

Στο Καρπενήσι υπάρχουν δύο ακόμη εξωτερικές πισίνες που λειτουργούν και διατίθενται στο κοινό με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αυτές είναι στο εστιατόριο "ΚΑΣΜΙΡ" (τηλ:22370-21033) στην διασταύρωση για Κορυσχάδες και στο ξενοδοχείο "ΔΡΥΑΣ" στο Μεγάλο Χωριό, λίγο πριν τον Γαύρο (τηλ: 22370-41131).