Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Πλούσιες εκδηλώσεις στα Άγραφα

Πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για τις προσεχείς ημέρες από τον Σύλλογο Αγράφων και τον Αθλητικό Όμιλο «Κατσαντώνης»

mpouras diloti

ΑΡΧΕΙΟ. Ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Χρήστος Μπούρας σε παλαιότερο τουρνουά δηλωτής


 

Τα δρώμενα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, στις 5.00 το απόγευμα, με τουρνουά τάβλι και δηλωτής, στην πλατεία των Αγράφων

Παράλληλα, τα μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με εργαστήρι ζωγραφικής που θα έχει στηθεί στον χώρο.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 12 Αυγούστου 2012, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων, ενώ θα γίνει και κατάθεση στεφάνου.

Την ίδια ημέρα, στις 5.00 το απόγευμα, θα συνεχιστεί το τουρνουά τάβλι και δηλωτής.

Για την επόμενη Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012 και ώρα 8.30 το βράδυ έχει προγραμματιστεί Αγραφιώτικο αντάμωμα με δωρεάν ζωντανή μουσική με τους Νάκο στο κλαρίνο, Αλέστα στο βιολί, Πεταρούδα στην κιθάρα, Μπουζάκη στα ντραμς και Κωστίκο και Καραμπά στο τραγούδι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως θα υπάρχει φαγητό σε πακέτο που θα περιλαμβάνει 1 κιλό κρέας, μια σαλάτα, μια φέτα, καθώς και ψωμί, στην τιμή των 25 ευρώ.

Ακόμη, θα παρουσιαστούν τα ξεφλουδίσματα, ενώ παράλληλα θα γίνει βράβευση των νέων φοιτητών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψήφιων θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 Αυγούστου, στα μέλη του Δ/Σ.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Σύλλογος θα δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος. Έτσι, όλοι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 12 Αυγούστου2012.