Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Δεν έγινε ποτέ έλεγχος στα αποδυτήρια του Κερασοχωρίου, λέει το Δ.Σ της Κρέντης

Η διοίκηση της Κρέντης με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΣ Ευρυτανίας και κοινοποίησε προς την επιτροπή ελέγχου τονίζει πως η επιτροπή δεν ήλεγξε ποτέ τα αποδυτήρια, καθώς ήταν κλειδωμένα και ζητά να ελεχθεί ξανά λεπτομερώς, καθώς θεωρούν πως πληροί τις προϋποθέσεις.
KRENTHPROEDROS
Σχολιάζει πως το «θέμα της πυρασφάλειας τακτοποιείται», ενώ θα έπρεπε ήδη να υπάρχει, ενώ και το «θέμα περίφραξης» διορθώνεται ενώ θα έπρεπε να είναι φτιαγμένη. Πάντως, η κάθε ομάδα δικαιούται δεύτερο έλεγχο μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου (περίπου) και αν γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες.

Η επιστολή
Έπειτα από την κοινοποίηση προς το Δήμο Αγράφων εγγράφου για την καταλληλότητα του γηπέδου Κερασοχωρίου και μετά από διαλογική συζήτηση των μελών του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λάππας Κωνσταντίνος, ο οποίος φέρει τα κλειδιά των αποδυτήριων, μας είπε ότι ουδέποτε η επιτροπή ζήτησε τα κλειδιά και πως δεν έγινε επίσκεψη της επιτροπής ελέγχου μέσα στους χώρους των αποδυτήριων και στο χώρο των διαιτητών.
Ο χώρος των αποδυτηρίων πιστεύουμε πως είναι κατάλληλος, διότι διαθέτουν τουαλέτες, θερμοσίφωνες και ντουζιέρες, όπως τουαλέτες και ντουζιέρες διαθέτει και ο χώρος των διαιτητών. Ιατρείο με εξοπλισμό για πρώτες βοήθειες πάντα διαθέτουν οι ομάδες, όπως και ο εκάστοτε ιατρός που παραβρίσκεται κατά την διεξαγωγή του αγώνα.  Η πυρασφάλεια πιστεύουμε ότι με την αγορά του απαραίτητου αριθμού πυροσβεστήρων, τακτοποιείται, η δε περιμετρική περίφραξη στα σημεία που είναι κατεστραμμένη με μια παρέμβαση διορθώνεται και η καταπτώσεις που δημιουργήθηκαν σε τμήμα αυτής, εύκολα απομακρύνονται. Παρακαλούμε την ΕΠΣ Ευρυτανίας, να κάνει μια επίσκεψη με τον εκπρόσωπο της και την υπόλοιπη επιτροπή στο χώρο των αποδυτηρίων για νέα διαπίστωση. Θα είναι εκεί και ο Πρόεδρος της ομάδας με τα κλειδιά των αποδυτήριων, φιλοξενούμενης, γηπεδούχου ομάδας και διαιτητών.

 

Πιστεύουμε πως θα διαπιστώσουν τα απαραίτητα που διαθέτει για τις εγκαταστάσεις για να δοθεί άδεια διεξαγωγής αγώνων.

Εάν δεν δοθεί προσωρινή άδεια καταλληλότητας του γηπέδου θα είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές και το σύνολο της ομάδας να μας αναγκάσουν να μεταβούμε ως έδρα στο Καρπενήσι. Στην περίπτωση αυτή η απάντηση μας θα είναι αρνητική.

Σας παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Λάππας