18 Ιανουαρίου 2022

Kick Boxing / Για την Ιταλία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αναχωρεί η Σεμέλη Ζαρμακούπη, με στόχο τη διάκριση

Στην Ιταλία (Jesolo) χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου Kick Boxing, καθώς αρχίζει σήμερα (15/10) και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα τέτοιου βεληνεκούς που λαμβάνει χώρα το 2021, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών-τριών από πλήθος χωρών όλου του κόσμου.

Εκεί θα βρεθεί, ως μέλος της εθνικής ομάδας, και η Σεμέλη Ζαρμακούπη, αθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας, διεκδικώντας διάκριση απέναντι σε υψηλό ανταγωνισμό. Η νεαρή αθλήτρια θα αγωνισθεί στην κατηγορία Γυναικών και στα δυο στυλ (Kick Light & Light Contact) στα -50 κιλά. Θα τη συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου, Σταύρος Ζαρμακούπης.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος, μια νέα εποχή ξεκινάει για το άθλημα του Kick boxing καθώς έλαβε την ολυμπιακή αναγνώριση: Ύστερα από απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο, στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα, κάτι που αποτελούσε διαρκές αίτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WAKO).

Για τον Α.Σ. Ευρυτανίας, θα ακολουθήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO (WAKO European Championships που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 14 Νοεμβρίου 2021 στην πόλη Budva στο Μαυροβούνιο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ