3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

LAMIA EXPO – Μία μεγάλη γιορτή!

Την Τετάρτη 14/6, ώρα 21:30, μετά τα εγκαίνια της έκθεσης θα ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή. Το Σάββατο 17/6,ώρα 21.30 η ΓΛΥΚΕΡΙΑ.

Η 1η πολυκλαδική έκθεση LAMIA EXPO Central Greece Trade Event 2023 ανοίγει τις πύλες της 14-18 Ιουνίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Εκθέματα και συμμετοχές από το ευρύ φάσμα του πρωτογενούς τομέα, του εμπορίου και των υπηρεσιών, καθώς και πλούσιες παράλληλες δράσεις για όλους πλαισιώνουν τη μεγάλη αυτή γιορτή του επιχειρείν στην καρδιά της Ελλάδας.

Αλλά… γιορτή χωρίς μουσική
και ψυχαγωγία γίνεται;

Την Τετάρτη 14/6, ώρα 21:30, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης θα ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή!
Η υπαίθρια ΣΚΗΝΗ της έκθεσης, θα φιλοξενήσει το Σωματείο Μουσικών Λαμίας που θα ταξιδέψει το κοινό με υπέροχα μουσικά ακούσματα και θα πλαισιώσει τα χορευτικά των τοπικών συλλόγων παραδοσιακών χορών της πόλης που θα ανέβουν στη σκηνή. Οι χορευτές με τις τοπικές τους ενδυμασίες, τη λεβεντιά και την αγάπη τους για το χορό, θα είναι το ιδανικό ξεκίνημα για μια έκθεση με άρωμα παράδοσης και σαφή αναφορά στις ρίζες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Ρούμελης!

Πέμπτη 15/6, ώρα 21:30, ανανεώνεται το ραντεβού στην υπαίθρια ΣΚΗΝΗ, με μια βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και το ρεμπέτικο τραγούδι!
Το Σωματείο Μουσικών Λαμίας θα παίξει μελωδίες μιας άλλης εποχής με αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει σε μια καλοκαιρινή βραδιά που υπόσχεται τη χαρά κα τη ζωντάνια μιας μοναδικής εκθεσιακής οργάνωσης.
Ετοιμάσαμε για εσάς 2 μεγάλες συναυλίες!

Παρασκευή 16/6, ώρα 21.30, ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ θα βρίσκεται στο stage της Lamia Expo 2023.
Μαζί του η ξεχωριστή Ειρήνη Παπαδοπούλου και η εκρηκτική Nafsica, οι οποίες θα τον συνοδεύσουν στο Live με τη δική τους δροσερή και δυναμική παρουσία και παράλληλα, θα προετοιμάσουν την ατμόσφαιρα για μια εκπληκτική συναυλία.

Το Σάββατο 17/6,ώρα 21.30 τη σκυτάλη στο stage της Lamia Expo 2023 παίρνει η χαρισματική ΓΛΥΚΕΡΙΑ.
Η ερμηνεύτρια που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της.

Dj Cookie!
Την Κυριακή 18/6, ώρα 21:30 την τελευταία ημέρα της έκθεσης, σας περιμένουμε όλους στο εξωτερικό stage στο Εκθεσιακό Κέντρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Εκεί, θα ζήσουμε ένα ανεπανάληπτο dj party και θα γιορτάσουμε μαζί (εκθέτες , επισκέπτες, συνεργάτες) το κλείσιμο της έκθεσης με mainstream μουσική από ελληνικά και ξένα κομμάτια – καλοκαιρινά hits απο τον Dj Cookie!

Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τη δυναμική αυτή επανεκκίνηση του εκθεσιακού θεσμού
στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας.

Να είστε όλοι εκεί!!

Περισσότερες πληροφορίες
www.lamiaexpo.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ