5 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Lockdown: Σε αυτό το μαγαζί έγινε το κορονοπάρτι στην Αθήνα! Ζωντανή μουσική, πρόστιμα και συλλήψεις

lockdown

Λίγες ώρες αφού ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση του σκληρού lockdown στην Αττική -και όχι μόνο- μέχρι τουλάχιστον τις 22 Μαρτίου, σημειώθηκε το… ανεπανάληπτο.

Σε νυχτερινό μαγαζί «στήθηκε» κορονοπάρτι με πελάτες και ζωντανή μουσική! Την είδηση μετέφερε το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του οποίου έγινε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Το μαγαζί βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων, κοντά στον σταθμό Λαρίσης – Δείτε το

lockdown

Όπως προαναφέραμε, το μαγαζί λειτουργούσε κανονικότατα, με ζωντανή μουσική και θαμώνες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον Covid-19.

Την επιχείρηση συνέδραμε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

To άρθρο Lockdown: Σε αυτό το μαγαζί έγινε το κορονοπάρτι στην Αθήνα! Ζωντανή μουσική, πρόστιμα και συλλήψεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ