23 Σεπτεμβρίου 2021

Lockdown: Συνεχείς οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Λουκέτο σε χαρτοπαικτική λέσχη με 26 άτομα

Lockdown: Συνεχείς οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Λουκέτο σε χαρτοπαικτική λέσχη με 26 άτομα

Οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών συνεχίζονται σε όλη τη χώρα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Την Τρίτη (29.12.2020) ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία έκαναν συνολικά 74.987 ελέγχους και κατέγραψαν 1.621 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων.

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα 499.400 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε τρεις 3 επιχειρήσεις.

Τους περισσότερους ελέγχους, συνολικά 64.606 έκανε η Ελληνική Αστυνομία.

Μεταξύ των άλλων η ΕΛΑΣ προχώρησε σε επτά συλλήψεις συνολικά για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και επέβαλε ε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε έναν υπεύθυνο οίκου ανοχής για παράβαση που αφορούσε τη μη τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Ακόμα  συνελήφθησαν ο υπεύθυνος και δύο τσιλιαδόροι σε χαρτοπαικτική λέσχη, για παραβίαση των μέτρων. Στους τρεις συλληφθέντες και στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 14.000 ευρώ, για παράνομη λειτουργία της λέσχης κατά παράβαση των νόμων για την προστασία της δημόσιας υγείας και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών. Μέσα στη χαρτοπαικτική λέσχη βρέθηκαν 26 άτομα, για τους οποίους δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή σε παιχνίδια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 7.800 ευρώ και συγκεκριμένα από 300 ευρώ πρόστιμο στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση. Όλες οι περιπτώσεις αφορούσαν στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη μιας υπεύθυνης καφέ – παντοπωλείου και της επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο για παροχή υπηρεσιών σε πελάτες. Επιβλήθηκαν εξάλλου πρόστιμα συνολικού ύψους 1.200 ευρώ στους πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης, στην Περιφέρεια  Θεσσαλίας.

Σε καφέ-μπαρ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών.

Επιπλέον η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη ιδιοκτήτη καφέ- παντοπωλείου ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολής λειτουργίας στην επιχείρηση για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών. Επίσης, προχώρησε στην σύλληψη και στην επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στην υπεύθυνη καφετέριας. Όλες οι περιπτώσεις αφορούσαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 

 

To άρθρο Lockdown: Συνεχείς οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Λουκέτο σε χαρτοπαικτική λέσχη με 26 άτομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ