28 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Lockdown 2.0 | Ανοικτά και το Σαββατοκύριακο, κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής – Αυξημένη η κίνηση στο Καρπενήσι

Kατ΄ εξαίρεση θα λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Νοεμβρίου τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής σε όλη τη χώρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες πριν την έναρξη του lockdown.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και της επιβολής lockdown, τα κομμωτήρια θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 6 το πρωί, έως και τις 30 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) και το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το νέο lockdown, τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια και τα ινστιτούτα ομορφιάς (μανικιούρ, πεντικιούρ κ.α.) στο Καρπενήσι άρχισαν να χτυπούν διαρκώς, με πελάτες, γυναίκες και άνδρες, να προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού πριν την καραντίνα. Οι επιχειρήσεις έχουν επιστρατεύσει το σύνολο του προσωπικού τους για να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Ακόμα και πολλοί/ες που δεν είχαν στα άμεσα πλάνα τους ένα… κούρεμα, έκλεισαν ραντεβού καθώς, όπως λένε, φοβούνται ότι το lockdown θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ’ όσο ανακοινώθηκε.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πώς θα μετακινηθούν οι πολίτες που θα θέλουν να επισκεφτούν τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός στο 13033. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται «ΤΑ ΝΕΑ», αυτό που τελικά αποφασίστηκε είναι πως όποιος θέλει να πάει το Σαββατοκύριακο σε κομμωτήριο, κουρείο, κέντρο αισθητικής θα πρέπει να στείλει SMS  για να πάει… σούπερ μάρκετ, δηλαδή να στείλει SMS τον αριθμό 2 και τα στοιχεία του. Μένει, πάντως, να επιβεβαιωθεί.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ