25 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Mε υψηλές φιλοδοξίες ξεκινά προετοιμασία το Καρπενήσι Φούτσαλ. Οι νέες προσθήκες & οι ανανεώσεις – Ο Αντωνίου στο τιμόνι

Για την προσεχή Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο, έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν για το Καρπενήσι Φούτσαλ.

Ο νεοσύστατος σύλλογος στο ποδόσφαιρο σάλας, την περυσινή χρονιά προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το βήμα παραπάνω, μέσω της ανόδου στην 1η κατηγορία. Η επόμενη ημέρα απαιτεί ανασύνταξη δυνάμεων και διόρθωση των κακώς κειμένων, καθώς ο στόχος παραμένει ο ίδιος.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του έμπειρου προπονητή, Δημήτρη Αντωνίου, ανανεώθηκε, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του παίκτες-κλειδιά, πρωταγωνιστές κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές: Στάθη Φακίτσα, Άγγελο Παχή, Φώτη Ζαχαράκη, Δημήτρη Κατσαδούρο, Άλεξ Μπακαλίδη, Σάκη Τσιλίκα, Γιάννη Τσούκα, Γιώργο Μαντέκα, Πάνο Αζακά, Κώστα Μπουμπουρή, Γιώργο Καλύβα, Βασίλη Δόση, Φώτη Μακρή, Θωμά Τσίπρα και Αλέκο Οικονόμου.

Παράλληλα, αποκτήθηκαν οι: Χρήστος Λέρης, Γρηγόρης Παπαϊωάννου, Γιώργος Πλεξίδας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, παίκτες που είναι σε θέση να δώσουν ποιοτικά λεπτά συμμετοχής στην ομάδα.

Το πρώτο φιλικό θα γίνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, με την τοπική ομάδα. Η αγωνιστική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο (έναρξη 3/10), ενώ το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου (κλήρωση στις 27/9).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ