20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση – Το σοβαρό λάθος που οδήγησε στην έξοδο

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση – Το σοβαρό λάθος που οδήγησε στην έξοδο

Μια ακόμη μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef στο επεισόδιο του Σαββάτου. Για έναν επίδοξο σεφ, μάλιστα, αυτή ήταν και η τελευταία καθώς δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής με την έξοδό του να είναι απρόσμενη.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.

Ο λόγος για τους Παύλο Χάππιλο, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και Μαρίνα Ντεμολλάι οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένη την chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι. Μάλιστα έκανε ένα σοβαρό λάθος που δεν θα μπορούσε να περάσει καν απαρατήρητο με άμμο στο πιάτο. Το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη καθώς η Μαρίνα ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού κι από τις πιο ηχηρές παρουσίες.

 

To άρθρο MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση – Το σοβαρό λάθος που οδήγησε στην έξοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ