3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Oι Αγιατριαδίτες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο χωριό (ΦΩΤΟ)

Η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγιατραδιτών Ευρυτανίας

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Σύλλογος Αγιατραδιτών Ευρυτανίας πραγματοποίησε, σε κατάστημα του χωριού, εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας. Σε κλίμα εγκάρδιο, οι συγχωριανοί αντάλλαξαν ευχές για το 2023, ενώ αντίστοιχο αντάμωμα θα γίνει και στην Αθήνα, στις 29 Ιανουαρίου.

Ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

“Με την ανατολή του νέου χρόνου ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην έδρα του, στο όμορφο χωριό μας, στην ταβέρνα του Νώντα.

Πάνω από 60 άτομα, χωριανοί και επισκέπτες βρεθήκαμε στο χώρο και απολαύσαμε με κουβέντα και ευχές το καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό μας συνοδεία γλυκισμάτων.

Την βασιλόπιτα έφτιαξε και πρόσφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Θεοδώρα Αποστόλου, και την ευλόγησε ο πάτερ Ιλαρίων μοιράζοντας ευχές σε όλους μας.

Το φλουρί φέτος επέλεξε το κομμάτι του Προέδρου της Κοινότητάς μας, Βαγγέλη Ντάσιου, με αντίτιμο δωροεπιταγές συνολικής αξίας 50 ευρώ.

Το επόμενο ραντεβού μας δίνεται στην κοπή της πίτας μας και στην Αθήνα, 29 Ιαν. 2023, με διαθέσιμες να είναι πλέον τόσο οι προσκλήσεις όσο και οι λαχνοί για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς. Ήδη διατέθηκαν προσκλήσεις και λαχνοί. Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις ατόμων και διάθεση προσκλήσεων και λαχνών. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, υγεία, αγάπη, ειρήνη, αλληλεγγύη και προκοπή. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ