17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

O Γιώργος Καρβέλης, νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας. Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, από την έντυπη

από την έντυπη έκδοση

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας. Η παράταξη καλεί σε συστράτευση ενώ ξεκινά διεργασίες για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, προσδοκώντας αύξηση ποσοστών σε σύγκριση με το 2019

Τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας με θέμα τη συγκρότηση του οργάνου. Στη συνεδρίαση συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης (skype) και το μέλος της ΚΠΕ, Πάνος Βλάχος.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και ψηφοφορίας, η σύσταση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής είναι η εξής: Γραμματέας τοποθετήθηκε ο Καρβέλης Γιώργος, Αναπλ. Γραμματέας ο Τσατσαράγκος Θανάσης και Υπεύθυνος ΜΜΕ και Επικοινωνίας ο Γραβιάς Γιάννης. Υπεύθυνος Οργανωτικού ανέλαβε ο Κακαβάς Χρήστος και Μέλη είναι οι: Μαρούλης Νίκος, Μαντζιούτας Γιάννης και Τσώνης Νίκος.

«Φίλες και φίλοι, Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τη νέα του ηγεσία, τις νέες Νομαρχιακές Επιτροπές, τα μέλη και τα στελέχη, βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης. Καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες και τη νεολαία μας, να συστρατευτούν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας, για μια νικηφόρα πορεία, της μεγάλης μας δημοκρατικής παράταξης», αναφέρει το πρώτο μήνυμα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας.

Τα στελέχη της παράταξης στον νομό έχουν θέσει ως στόχο την εκλογική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές -όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν. Το 2019 το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει στην Ευρυτανία 1.417 ψήφους και ποσοστό 9,94%, στη τρίτη θέση πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ (29,54%) και τη Νέα Δημοκρατία (48,87%).

Με τον κύκλο της εσωτερικής ανασυγκρότησης να έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο που έχει ανοίξει για το κόμμα αφορά τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, μια διαδικασία που θα κορυφωθεί μέσα στο καλοκαίρι, προς αποφυγή αιφνιδιασμού στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στις αρχές φθινοπώρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διεργασίες και συζητήσεις θα αρχίσουν προσεχώς και σε τοπικό επίπεδο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ