16 Ιουνίου 2021

O ΕΣΑΚΕ απάντησε στην ΑΕΚ – «Δεν δεχτήκαμε κανένα αίτημα για το ΟΑΚΑ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ με την οποία απαντά στα όσα καταλογίζει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στο Σύνδεσμο αναφορικά με την άρνησή να της παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ για τον τελικό του EHF Cup στο χάντμπολ με την Υστάντ στις 15 Μαΐου. 

Μετά την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με την οποία κατηγορεί τον ΕΣΑΚΕ πως «αντέδρασε στη διάθεση του ΟΑΚΑ (σ.σ. «Νίκος Γκάλης») για την τέλεση του τελικού χάντμπολ, επειδή υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτος αγώνας play off μεταξύ των ΑΕΚ ΚΑΕ και ΠΑΟΚ ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ την ίδια ημέρα και δεν μπορούσε… να τον μεταθέσει», η διοργανώτρια Αρχή της Basket League ενημέρωσε πως ουδέποτε έλαβε επίσημο αίτημα σχετικά είτε από την ερασιτεχνική ΑΕΚ είτε από οποιονδήποτε άλλον.

Click4More: ΑΕΚ εναντίον ΕΣΑΚΕ για το ΟΑΚΑ – «Θα σας στεναχωρήσουμε κατακτώντας το Κύπελλο»

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ 

«1) Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη εγκρίθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής των Playoffs χωρίς να τεθεί οποιοδήποτε θέμα.

2) Ποτέ ο ΕΣΑΚΕ δεν έλαβε επίσημο αίτημα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ ή από οποιονδήποτε άλλον για αλλαγή ημερομηνίας αγώνα των Playoffs της Stoiximan Basket League για να γίνει ο τελικός του χάντμπολ».

To άρθρο O ΕΣΑΚΕ απάντησε στην ΑΕΚ – «Δεν δεχτήκαμε κανένα αίτημα για το ΟΑΚΑ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά