27 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Olympic Day Run / Πρώτη και καλύτερη η Ματίνα Νούλα σε αγώνα 10χλμ στη Θεσσαλονίκη!

Την  Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε το “Olympic Day Run” Greece. Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας, διεξήχθη για 4η χρονιά υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για να τιμήσει τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας. Οι δρομείς συμμετείχαν μαζικά και με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες 10, 5 και 2 χλμ, έχοντας ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο ύψος του γλυπτού ‘Ομπρέλες’).

Οι αγώνες είχαν και ευρυτανική εκπροσώπηση, καθώς η Ματίνα Νούλα, αθλήτρια του Γ.Σ. Ηρακλής, έτρεξε και πρώτευσε στα 10 χιλιόμετρα. Η 23χρονη από το Καρπενήσι, στην τρίτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, ήταν εξαιρετική και με επίδοση 38:38 τερμάτισε 1η στις Γυναίκες, ενώ ήταν 3η στη Γενική Κατάταξη!

Την εκκίνηση των Αγώνων κήρυξε ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όλοι οι συμμετέχοντες που τερμάτισαν έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι νικητές έλαβαν τα ειδικά έπαθλα του 4ου “Olympic Day Run” Greece. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ