20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Qatargate: Τρίωρη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της – Η πρώτη μετά από σχεδόν ένα μήνα

Σχεδόν έναν μήνα μετά τη σύλληψή της, η Εύα Καϊλή συναντάται σήμερα για πρώτη φορά και για τρεις ώρες, με τη δύο ετών κόρη της στις φυλακές Χάρεν όπου κρατείται. Στην ουσία της πολύκροτης υπόθεσης του Qatargate είχε γίνει γνωστό ότι οι δικηγόροι της πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου θα καταθέσουν νέο αίτημα αποφυλάκισής της.

Η συνάντηση της κας Καϊλή με την κόρη της θα διαρκέσει τρεις  ώρες, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος της κ. Δημητρακόπουλος και το επισκεπτήριο στις φυλακές Χάρεν ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Όπως ενημερώνει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στον Αντώνη Παντσέρι, που φαίνεται ότι είναι ο ηγέτης αυτής της οργάνωσης, που εμπλέκεται στη  διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με Ιταλούς δημοσιογράφους επικρατεί οργή στις συνδικαλιστικές ομάδες της Ιταλίας, καθώς ο Παντσέρι, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τον συνδικαλισμό.

Με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο, θεωρούν πως έχει αμαυρώσει την εικόνα του συνδικαλισμού στην Ιταλία.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται και ο  Αντρέα Κοτσολίνο, ο επίσης Ιταλός, νυν ευρωβουλευτής, για τον οποίο έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας, με πολλούς να πιστεύουν ότι  θα σφίξει πάρα πολύ ο κλοιός γύρω του.

Ανταπόκριση – Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ