14 Ιουνίου 2021

Reggeborgh: Τι δηλώνει για την αναβολή της γενικής συνέλευσης της Ελλάκτωρ

Reggeborgh: Τι δηλώνει για την αναβολή της γενικής συνέλευσης της Ελλάκτωρ

Την λύπη της για την αναβολή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 2 Απριλίου γενικής συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ ΑΕ εκφράζει η μέτοχος Reggeborgh Invest B.V.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Reggeborgh Invest B.V. επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη της που η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ ΑΕ που έγινε την Παρασκευή 2 Απριλίου αναβλήθηκε για τις 22 Απριλίου μετά από αίτημα των ίδιων αυτών μετόχων που είχαν ζητήσει τη σύγκλησή της.

Η Reggeborgh εκφράζει την ανησυχία της ότι αυτή η περιττή αναβολή της γενικής συνέλευσης και η καθυστέρηση της λήψης απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας και να οδηγήσουν σε πρόσθετες ζημίες στα έργα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανεύθυνη πράξη, στρεφόμενη άμεσα κατά των συμφερόντων της Ελλάκτωρ, των μετόχων της, των περίπου 6.000 εργαζομένων της και άλλων ενδιαφερομένων.

Η Reggeborgh επιθυμεί να επαναλάβει – για άλλη μια φορά – την ισχυρή υποστήριξή της στην προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ και την εμπιστοσύνη της στη δυναμική του ομίλου στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθεί η χρηματοοικονομική του σταθερότητα»

To άρθρο Reggeborgh: Τι δηλώνει για την αναβολή της γενικής συνέλευσης της Ελλάκτωρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά