7 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Summer in the city Festival: Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Καζάντζης στην πλαζ Αρετσούς

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Καζάντζης με αφορμή τον δίσκο τους «Αινίγματα» σε στίχους Κώστα Φασουλά, ενώνουν τα τραγούδια τους σε μία μοναδική συναυλία, σήμερα (26/09) στην Πλαζ Αρετσούς, στην Καλαμαριά. Μαζί τους η ερμηνεύτρια Ελένη Δημοπούλου. Συμμετέχει η Ναντίνα Κυριαζή.

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των δύο δημιουργών όπου μέ κύριο ερμηνευτή τον Παντελή, «Τα σμυρνέικα τραγούδια» μπλέκουν αρμονικά με τις «Μέλισσες», το «Ν’αγαπάς» με το «Ήτανε αέρας» και ο «Χειμωνανθός» με τα «Καράβια χιώτικα» και τους «Δείκτες».

Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Γουμπερίτσης κοντραμπάσο, Γιώργος Καζαντζής πιάνο, Γιάννης Καρακαλπακίδης κιθάρα-λαούτο, Θάνος Καζαντζής τύμπανα, Κώστας Τσούγκρας ακορντεόν, Μελίνα Παπαδοπούλου πρώτο βιολί, Βασιέλα Σαμοΐλη δεύτερο βιολί, Δήμητρα Κατιώνη βιόλα, Εύη Καζαντζή τσέλο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12€ – ΤΑΜΕΙΟ 15€

26/09, Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη (ΤΚ 551 00, είσοδος από Νικ. Πλαστήρα)

Ώρα προσέλευσης: 20.00 – Ώρα Έναρξης: 21:00

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310.510081 ή με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook Summer In The City SKG Festival με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό των ατόμων της κράτησης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ