24 Ιουλίου 2021

Survivor: «Ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει ο Νίκος Μπάρτζης για τον Σάκη με θέματα της επικαιρότητας»

Σαφή απάντηση δίνει στον πρώην παίκτη του Survivor η αδελφή του Σάκη Κατσούλη!

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε, την Δευτέρα, η αδελφή του Σάκη Κατσούλη προκειμένου να απαντήσει αιχμηρά σε όσα του καταλόγισε ο πρώην συμπαίκτης του στο Survivor, Νίκο Μπάρτζης.

«Αν ήμουν μια γυναίκα που έχει υποστεί όλα αυτά που λένε για τον Σάκη, ακόμη και στην άκρη του κόσμου να ήμασταν, δεν θα τον πλησίαζα.

Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο.

Την Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω. Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα.

Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά.» ανέφερε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη για όσα ακούγονται.

To άρθρο Survivor: «Ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει ο Νίκος Μπάρτζης για τον Σάκη με θέματα της επικαιρότητας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ