18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Survivor: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες και έγιναν αγνώριστοι στο πάρτι για την ένωση

Survivor: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες και έγιναν αγνώριστοι στο πάρτι για την ένωση

SURVIVOR: Απίστευτη εμφάνιση από τους παίκτες που συνεχίζουν την περιπέτεια στις παραλέις του Άγιου Δομίνικου. Δεν φαντάζεστε πόσο αλλάζουν στο επεισόδιο της Κυριακής!

SURVIVOR: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει… Το πιο πολυαναμενόμενο επεισόδιο του Survivor έρχεται σε λίγες ώρες. Πρόκειται το πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων και θα γίνει χαμός!

Το τρέιλερ παίζει ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ και το πιο εντυπωσιακό είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση των παικτών οι οποίοι θα κάνουν μπάνιο για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες και θα φορέσουν τα καλά τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όλοι μένουν έκπληκτοι όταν αντικρίζουν ο ένας τον άλλον!

Το αυριανό επεισόδιο του Survivor είναι σίγουρα εντελώς διαφορετικό από κάθε προηγούμενο, και σίγουρα είναι ένα από τα λίγα -αν όχι το μοναδικό-, στο οποίο δεν φαίνεται να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Κάτι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς, καθώς είναι προγραμματισμένο το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ, τα πλάνα ξεκινάνε από το ξενοδοχείο που πήγαν οι παίκτες και είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επεισόδιο της Κυριακής του Survivor.

To άρθρο Survivor: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες και έγιναν αγνώριστοι στο πάρτι για την ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ