17 Οκτωβρίου 2021

T-Live: Διαφορετική Πρωτοχρονιά για τους καλλιτέχνες – Πρώτη φορά μακριά από τις πίστες

T-Live: Διαφορετική Πρωτοχρονιά για τους καλλιτέχνες – Πρώτη φορά μακριά από τις πίστες

Όσα λένε οι καλλιτέχνες στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου…

Μια πρωτόγνωρη αλλαγή χρονιάς θα ζήσουν, όπως όλοι, οι καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού. Όπως παρουσιάστηκε, το πρωί της Πέμπτης, στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά για τους αγαπημένους μας τραγουδιστές.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή θα είναι τους περισσότερους η πρώτη φορά που θα υποδεχθούν τονμ νέο χρόνο στο σπίτι τους μακριά από τις πίστες.

“Τα καταστήματα τα νυχτερινά και η νυχτερινή ζωή της χώρας βασιζόταν πάρα πολύ στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκεί γίνονταν οι τζίροι και μπορούσε ένα μαγαζί να ανταπεξέλθει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

Με τη σειρά του, ο Θάνος Καλλίρης τόνισε πως “είχα συνηθίσει τέτοιες μέρες να δίνω χαρά, να παίρνω χαρά, να δίνω αγάπη, να βιοπορίζομαι από αυτό και τώρα τίποτα”. Ενώ η Χρύσπα εξομολογήθηκε πως “είναι σίγουρα μια καινούργια εμπειρία για μένα μετά από 20 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ μακρία από το κοινό που ζούμε μαζί αυτές τις στιγμές κάθε χρόνια”.

To άρθρο T-Live: Διαφορετική Πρωτοχρονιά για τους καλλιτέχνες – Πρώτη φορά μακριά από τις πίστες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ