6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

UEFA: «Αφαιρεί» τα υποχρεωτικά τεστ κορονοϊού στους πλήρως εμβολιασμένους και σε όσους έχουν πρόσφατα αναρρώσει

Υπό προϋποθέσεις, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις τρεις διοργανώσεις της UEFA τη νέα σεζόν (Champions League, Europa League και Conference League) θα έχουν το δικαίωμα να μην υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού πριν από αγώνες

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η UEFA αποφάσισε να «χαλαρώσει» λίγο τα πράγματα, όσον αφορά τα υποχρεωτικά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού των ποδοσφαιριστών πριν από τους αγώνες τους, κάνοντας το επόμενο βήμα.

Η αρχή θα γίνει μέσα απ’ τις τρεις βασικές διοργανώσεις της τη νέα σεζόν, το Champions League, το Europa League και το Europa Conference League.

Έπειτα από την ενημέρωση των 96 ομάδων που θα συμμετάσχουν στις φάσεις των ομίλων των τριών διοργανώσεων, πως θα υπάρξει παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων στις εξέδρες, η UEFA ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές, πως όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή ανάρρωσαν πρόσφατα από κορονοϊό, δεν θα υποχρεούνται να υποβάλλονται σε ελέγχους πριν από τα παιχνίδια των τριών διοργανώσεων, όσον αφορά τουλάχιστον τη φάση των ομίλων.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

To άρθρο UEFA: «Αφαιρεί» τα υποχρεωτικά τεστ κορονοϊού στους πλήρως εμβολιασμένους και σε όσους έχουν πρόσφατα αναρρώσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy