29 Νοεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

[UPD] Εκτός κινδύνου ο υλοτόμος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στα Κέδρα Ευρυτανίας – Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου μεταφέρθηκε ο 48χρονος υλοτόμος που το πρωί της Τετάρτης (21/6) τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στα Κέδρα Ευρυτανίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβάλλεται σε εξετάσεις ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Νωρίς το πρωί, και ενώ τα μέλη του δασικού συνεταιρισμού Ραπτοπούλου-Πρασιάς εκτελούσαν εργασίες σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Κέδρα, στη βορειοδυτική Ευρυτανία, κατά την πτώση ενός δένδρου που μόλις είχε κοπεί, ο κορμός άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να παρασύρει και να χτυπήσει τον υλοτόμο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οι συνάδελφοι υλοτόμοι τον απεγκλώβισαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας, οι οποίοι μαζί με τους δασεργάτες μετέφεραν με φορείο τον τραυματισμένο υλοτόμο από το δάσος στον δρόμο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Νωρίς το μεσημέρι έφθασε στο Γ.Ν. Καρπενησίου, όπου δέχεται τις φροντίδες των ιατρών.

«Ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του», λένε οι υλοτόμοι που ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, υπενθυμίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το δύσκολο επάγγελμα ακόμα και για έμπειρους δασεργάτες.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ