19 Οκτωβρίου 2021

(Upd) Θλίψη στην Ευρυτανία. Δεν τα κατάφερε ο 52χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε στο κυνήγι από τον αδερφό του

Πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα που έφθασαν από τη Λαμία. Ο 52χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού στην ανατολική Ευρυτανία, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η επιστροφή στο κυνήγι, ύστερα από την άρση απαγόρευσης που είχε επιβληθεί μαζί με το 2ο λοκντάουν, συνοδεύεται από τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου (26/12), σε περιοχή κοντά στη Χόχλια, κυνηγός 52 ετών, πυροβολήθηκε στο κεφάλι -λίγο πάνω από τομάτι- με σκάγια από σφαίρα που έφυγε από το όπλο του αδερφού του και εξοστρακίστηκε. Τα δύο αδέρφια, από τους Δομιανούς Ευρυτανίας, συμμετείχαν σε κυνήγι αγριόχοιρων.

Η βολίδα προξένησε στον άτυχο 52χρονο βαριά εγκεφαλική βλάβη και η κατάσταση της υγείας του αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα κρίσιμη από την πρώτη στιγμή, όταν, νωρίς το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου. Εκεί, οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωση και διακομιδή του στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας. Δυστυχώς, όμως, πριν καλά-καλά προλάβει να εισαχθεί στην εντατική, έχασε τη μάχη.

Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε ο διοικητής της Ασφάλειας, Γιώργος Φύκας, που συντονίζει και τη διαδικασία των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του δύσβατου του σημείου, για τη μεταφορά του τραυματισμένου κυνηγού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου, η ΟΠΚΕ, το Π.Κ. Φουρνά, το ΕΚΑΒ, το ΕΔΣΕ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ