5 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

[UPD] Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν και σήμερα οι έρευνες στη λίμνη για τη 48χρονη αγνοούμενη – Επιστρατεύουν υποβρύχιο ρομπότ

Άκαρπες για 5η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας από το Καρπενήσι.

Λιγοστεύουν δραματικά οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή η 48χρονη αγνοούμενη στη Λίμνη Κρεμαστών, καθώς χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε και η 5η ημέρα ερευνών, τη Δευτέρα 26/9.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο της Ε.Τ. είχε εντοπιστεί στη Γέφυρα της Τατάρνας το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (22/9), με τις αρχές να εξετάζουν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο η γυναίκα να αποφάσισε, σε μια πράξη απελπισίας, να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στα νερά της λίμνης.

Τα δύο ζεύγη βατραχανθρώπων του Λιμενικού που βούτηξαν τη Δευτέρα (26/9) δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που να αφορά τη 48χρονη, ενώ ούτε η προσπάθεια των δυτών της ΕΜΑΚ απέδωσε αποτελέσματα.

Από αύριο, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, το έργο των ερευνών θα συνδράμει και ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο ρομπότ που μπορεί να φθάσει σε βάθος μέχρι 100μ. και θα διατεθεί από εθελοντές διασώστες που θα έλθουν από τη Θεσσαλονίκη.

Πιθανά εμπόδια στο έργο των αρχών θα θέσει ο καιρός, καθώς επίκειται επιδείνωση και βροχές στην περιοχή της δυτικής Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ