18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Xιονοδρομία / Μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό Γιάννη Κουδουνά, προκρίθηκε στο  Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

Στο EYOF 2023 ο 16χρονος Γιάννης Κουδουνάς του ΕΟΣ Καρπενησίου

Την οριστική πρόκριση στο  Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων 2023 (EYOF Friuli Venezia), που θα γίνει στην Ιταλία, εξασφάλισε ο αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, Γιάννης Κουδουνάς, έπειτα από τη συμμετοχή του -και τις καλές επιδόσεις του- σε σειρά διεθνών αγώνων στη γειτονική χώρα, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου ’22.

Από τις 21 έως τις 28 Ιανουαρίου 2023 η Ολυμπιακή σημαία θα φιλοξενηθεί στην περιοχή Friuli Venezia Giulia της Ιταλίας, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αθλητές να γευτούν την εμπειρία μιας διεθνούς εμπειρίας. Οι αθλητές ηλικίας 14 έως 18 ετών θα απολαύσουν την εμπειρία της πιο σημαντικής ευρωπαϊκής χειμερινής διοργάνωσης πολλαπλών αθλημάτων, παίρνοντας μέρος σε σπορ όπως, αλπικό σκι, δίαθλο, cross country, curling, καλλιτεχνικό πατινάζ, ελεύθερο σκι, ski cross, χόκεϊ επί πάγου, άλμα με σκι, ορειβατικό σκι, σνόουμπορντ κ.α.

Ο 16χρονος Κουδούνας  έδωσε οκτώ αγώνες στην Ιταλία στη διάρκεια του περασμένου μήνα και, μεταξύ των άλλων αποτελεσμάτων του, δύο φορές αναδείχθηκε 54ος στο σλάλομ (Alpe Di Pampeago στις 14/12 και Folgaria στις 23/12).

Ο ταλαντούχος αθλητής από το Καρπενήσι, με σταθερά βήματα, διαγράφει την δική του πορεία στο Αλπικό Σκι, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του, Μιλτιάδη Μπίκια, τον σύλλογό του και φυσικά τους γονείς του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθειά του.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ