2 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Yποτροφίες 10.000 ευρώ σε 10 φοιτητές/τριες από την Πανευρυτανική Ένωση, χάρη στη γενναιόδωρη πρωτοβουλία ανώνυμου χορηγού – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι/ες

Δέκα φοιτητές θα λάβουν και φέτος υποτροφίες χάρη στη γενναιόδωρη πρωτοβουλία ανώνυμου χορηγού

Το Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους 2023-24 συγχαίρει τους Ευρυτάνες φοιτητές που πέτυχαν τον στόχο τους και κατόρθωσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της προτίμησής τους και τους εύχεται υγεία και πρόοδο.

Η Ένωση, κατά τα τελευταία χρόνια, ύστερα από επιθυμία ανώνυμης/ου χορηγού – ευεργέτη της, υλοποιεί σχετικό πρόγραμμα στήριξης άπορων φοιτητών. Φέτος θα χορηγηθούν δέκα (10) υποτροφίες των χιλίων (1.000) ευρώ έκαστη, εκ των οποίων οι οκτώ (8) σε πρωτοετείς και οι δύο (2) σε φοιτητές άλλων ετών, οι οποίοι έλαβαν το βοήθημα αυτό και κατά τα παρελθόντα ακαδημαϊκά έτη, συνεχίζοντας τις σπουδές τους με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα μαθήματα.

Η επιλογή των υποτρόφων φοιτητών γίνεται ύστερα από σχετική συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και άλλους φορείς, και όπως σημειώνεται, «με κύριο κριτήριο την οικονομική κατάστασή τους». Στην ίδια ανακοίνωση διαβάζουμε: «Η χορήγηση των χρημάτων γίνεται – ύστερα από επιθυμία του/της χορηγού- απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων φοιτητών, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Αυτό και μόνον αποδεικνύει το ήθος και τα ανώτερα ψυχικά χαρίσματά του/της. Με τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας και οι υποκάρδιες ευχές μας για υγεία και μακροημέρευση».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ