25 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στο Καρπενήσι, λόγω της συναυλίας των ΟNIRAMA – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Λόγω της συναυλίας των ONIRAMA, το βράδυ του Σαββάτου (14/8) στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, η αστυνομία θα προχωρήσει σε απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους από τις 9μμ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

α) Την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας παντός οχήματος, κατά τις ώρες 21:00 έως 24:00 της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022, στις παρακάτω οδούς:

Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα» μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου

Αθ. Καρπενησιώτη (από την διασταύρωση με τις οδούς Γ. Κονδύλη και Αγ. Νικολάου Καρπενησιώτη, μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου) και

Κοσμά Αιτωλού, από την συμβολή της με την οδό Ιερομνήμονος

β) Την υποχρεωτική εκτροπή των οχημάτων που κινούνται προς το κέντρο της πόλης, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου, για το χρονικό διάστημα των ως άνω ρυθμίσεων, να λάβει τα αναγκαία μέτρα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, διαθέτοντας προς τούτο τροχονόμους σε επίκαιρα σημεία και μεριμνώντας παράλληλα για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ