8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι 29ος στους Ολυμπιακούς!” Ενθουσιασμένος ο Γιάννης Αντωνίου από την επιτυχία του στο σλάλομ

Δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στον τελικό της τεχνικής κατάβασης και την κατάκτηση της 29ης θέσης, ο Γιάννης Αντωνίου. Από το Πεκίνο, λίγες ώρες μετά την παρουσία του μέσα στην κορυφαία 30άδα των χιονοδρόμων στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ο 26χρονος αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, έγραψε:

«Can’t believe I’m 29th in the Olympics!! Νot really the performance I was looking for but what the hell, I’m 29th in the Olympics!!», δηλαδή: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι 29ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!! Δεν ήταν ακριβώς η εμφάνιση που αναζητούσα, αλλά τι στο καλό, είμαι 29ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!».

Όπως πρώτα έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, ο χιονοδρόμος από το Καρπενήσι κατάφερε να αποφύγει λάθη και με συνολικό χρόνο 1.54.29 (σε 1ο και 2ο run) κέρδισε την 29η θέση, σε έναν αγώνα όπου πήραν εκκίνηση 88 αθλητές απ’ όλον τον κόσμο και τερμάτισαν μόνο οι 45.

Εκπλήρωσε έτσι τον στόχο που είχε θέσει μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα, να βελτιώσει δηλαδή τις επιδόσεις του σε σύγκριση με το 2018 και τους Ολυμπιακούς της Νότιας Κορέας· πριν 4 χρόνια είχε τερματίσει 46ος στο γιγαντιαίο σλάλομ, ενώ είχε εγκαταλείψει (DNF) στο απλό σλάλομ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκατοντάδες είναι τα συγχαρητήρια μηνύματα κάτω από τις αναρτήσεις που αφορούν την επιτυχία του Αντωνίου, ενώ τον 27χρονο συνεχάρη η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το σωματείο του (ΕΟΣ Καρπενησίου κ.α.), συναθλητές, προπονητές κ.ο.κ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ