27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επέτειος 25ης Μαρτίου / Η κατάθεση στεφάνων από μαθητές-τριες και μέλη του ΚΔΑΠ μεΑ στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Παραμονή της 25ης Μαρτίου, οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς, τίμησαν την ελληνική σημαία και κατέθεσαν στεφάνια προς τιμήν των πεσόντων ηρώων στα μνημεία της πόλης

Καταθέσεις στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων στην Ευρυτανία πραγματοποιήθηκαν από μαθητές και μαθήτριες το πρωί της Παρασκευής (24/3), στο πλαίσιο των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, μαθητές και από τα δημοτικά σχολεία (1ο, 2ο, 4ο), το 1ο Γυμνάσιο και τα λύκεια (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) της πόλης, καθώς και μέλη του ΚΔΑΠ μεΑ «Ανεμώνη», κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και την προτομή του Μάρκου Μπότσαρη.

Κατάθεση στεφάνων έγινε και στην προτομή του Γεωργίου Καραϊσκάκη, από τα σχολεία του Προφήτη Ηλία. Στις εκδηλώσεις στην πλατεία συμμετείχε και η Φιλαρμονική του δήμου Καρπενησίου.

“Παραμονή της 25ης Μαρτίου της Εθνικής μας εορτής οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς, τίμησαν την ελληνική σημαία και κατέθεσαν στεφάνια προς τιμήν των πεσόντων ηρώων στα μνημεία της πόλης μας. Η δημοτική φιλαρμονική παιάνισε τον Εθνικό μας Ύμνο.
Οι νέοι μας δείχνουν πάντα το δρόμο και μας γεμίζουν συγκίνηση και περηφάνεια”,
αναφέρει για τις σημερινές εκδηλώσεις ο Δήμος Καρπενησίου.

Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν με τη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης, το πρωί του Σαββάτου, 25 Μαρτίου (δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ