22 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ημέρα πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Τιμήθηκε η μνήμη του 19χρονου Άλκη στο Άρης – ΑΕΚ

Μια ημέρα μετά τη στυγνή δολοφονία του 19χρoνου έξω από το Χαριλάου, σε έντονα φορτισμένο κλίμα διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο είναι το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του, η αγαπημένη του ομάδα έπρεπε να μπει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που άρχισε, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, με τις δύο ομάδες και τους διαιτητές να αποτίουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρονο.

Τα τελευταία δύο 24ωρα η πόλη και γενικότερα η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Ο αγώνας έγινε τελικά παρά τις όποιες απόψεις υπήρχαν να μη διεξαχθεί.

Πριν από την έναρξη του ματς, σύσσωμη η ομάδα του Άρη πήγε στο σημείο όπου ξεψύχησε ο νεαρός φίλαθλος, παίκτες, μέλη της ομάδας, παρόντος και του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, άναψαν ένα κεράκι και άφησαν μία φανέλα με το όνομα του Άλκη και τον αριθμό 19. Η νίκη, που ήρθε για τους Θεσσαλονικείς στις καθυστερήσεις ήταν φυσικά αφιερωμένη στον 19χρονο Άλκη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΣΟΣ ΠΑΚΛΑΤΖΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΛΑΝΗΣ

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ