27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Διοίκηση της 7ης ΕΜΑΚ τίμησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στ. Ελλάδας, Νίκο Σουλιώτη (BINTEO)

Εξαήμερη εκπαίδευση σε θέματα χειρισμού σχοινιών σε ορειβατικά πεδία και ορθοπλαγιές, πραγματοποίησε η 7η ΕΜΑΚ, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας και του πνεύματος συνεργασίας των πυροσβεστών σε πραγματικές συνθήκες.

Την εκπαίδευση της 7ης ΕΜΑΚ στο Βελούχι, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/11, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (ομίχλη, χαμηλές θερμοκρασίες), παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, Νίκος Σουλιώτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Σβερώνη.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της συνδρομής της ΠΕΔ, ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος Χρήστος Πλουμάκης, απένειμε τιμητική πλακέτα με τον θυρεό του Πυροσβεστικού Σώματος στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Σουλιώτη. «Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τόσο τον ίδιο, όσο και όλους τους Στερεαλλαδίτες, ότι διαθέτουν μια μάχιμη μονάδα δίπλα τους, έτοιμη να επέμβει ανά πάσα στιγμή», σημείωσε από το Βελούχι ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ.

Η ΠΕΔ Στ. Ελλάδας, όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, ανέλαβε τα έξοδα για την εκπαίδευση της Μονάδας στην Ευρυτανία. «Η ΠΕΔ Στέρεας Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά της 7ης ΕΜΑΚ σε όλους τους Δήμους αλλά και στους πολίτες, υποστήριξε και φέτος τη διοργάνωση άσκησής της σε πραγματικό πεδίο», αναφέρει η Ένωση. «Η 7η ΕΜΑΚ έχει επέμβει σε όλες τις δύσκολες περιπτώσεις που την είχαμε ανάγκη. Το αξιόμαχό της και ο επαγγελματισμός των στελεχών της έχει αποδειχθεί σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Θεωρούμε καθήκον μας να συνδράμουμε και να επενδύουμε σε συνεχή αναβάθμιση της επιχειρησιακής της ικανότητας. Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην 7η ΕΜΑΚ και στα Σώματα Ασφαλείας γενικότερα, για το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που μας προσφέρουν», δήλωσε από το Βελούχι ο Νίκος Σουλιώτης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ